1. Home
  2. Nieuws
  3. Univé voorziet minstens 50 openluchtzwembaden van gratis zonnebrandcrème komende zomer

Univé voorziet minstens 50 openluchtzwembaden van gratis zonnebrandcrème komende zomer!

27 mei 2021 – Bij minimaal 50 zwembaden biedt Univé zwemmers gratis zonnebrandcrème aan. Hiervoor maakt Univé, net als in 2020, weer gebruik van de zonnebrandcrème dispensers van CareLyn. De dispensers worden op centrale plekken bij het openluchtwembad opgehangen waardoor zwemmers zich gemakkelijk kunnen insmeren.  Met deze actie wil Univé bewustwording creëren en de kans op huidkanker verkleinen.

Huidkanker meest voorkomende kankersoort

Maar liefst één op de vijf Nederlanders krijgt op latere leeftijd huidkanker. Belangrijkste oorzaak: op jonge leeftijd te weinig smeren. Regelmatig insmeren met een goede zonnebrandcrème is dan ook een absolute must. Daarnaast is het opzoeken van een schaduwplek en zonwerende kleding belangrijk. Voor alle zonaanbidders en zwemmers van minstens 50 openluchtzwembaden biedt Univé deze zomer ook nog gratis zonnebrandcrème aan, zodat ze goed beschermd van de zon kunnen genieten deze zomer.

Gratis zonnebrandcrème

Het Nationaal Actieplan Huidkanker, een plan dat is opgesteld door de Stuurgroep Huidkankerzorg Nederland, pleit voor meer schaduwplekken en gratis zonnebrandcrème op drukbezochte open ruimtes. Een openluchtzwembad valt dan ook geheel in die categorie. Univé verstrekt al twee jaar op lokaal niveau gratis zonnebrandcrème, maar gaat dat dit jaar flink uitbreiden. Ze hopen dan ook dat steeds meer organisaties zich willen verbinden aan dit initiatief en dat er steeds meer zonnebrandcrème dispensers beschikbaar komen op de Nederlandse openluchtzwembaden.

Lees hier het complete artikel

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Volop smeren tijdens Mysteryland evenement

Wat een feest was het driedaagse festival Mysteryland. De 27e editie van het elektronische dancemuziek evenement werd bezocht door 133.000 bezoekers. Van techno tot hip hop van house tot trance. Met meer dan 20 stages was er voor iedereen wat wils. Overal op het...

Partou maakt leuke video over veilig genieten van de zon.

Bij kinderopvangorganisatie Partou weten ze heel goed hoe ze kinderen kunnen beschermen tegen de zon: smeren, kleren, weren. Smeren doen ze bij Partou met het smeerconcept van CareLyn. Wil je weten hoe de kinderen zich insmeren en welke rol de pedagogisch medewerker...

CareLyn aanwezig bij Canalpride in Amsterdam

CareLyn aanwezig bij Canalpride in Amsterdam

Na twee jaar kon de Canalpride weer plaatsvinden. 80 boten deden mee aan dit mooie evenement. Honderdduizenden toeschouwers zagen de kleurrijke optocht van boten door de Prinsengracht. Voor de 25e keer vond de Canalpride plaats. Het doel van de Pride, rechten voor de...

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl

Hygiëne is vandaag de dag één van de belangrijkste aandachtspunten. Door het gebruiksgemak van de zonnebrandcrème dispenser draagt CareLyn bij aan een betere hygiëne in de samenleving.

De plastic tubes zonnebrand die gebruikt worden door verschillende mensen en daardoor onhygiënisch zijn, zijn verleden tijd. We dringen op deze manier ook de hoeveelheid plastic terug.

De zonnebrandcrème dispenser is eenvoudig op te hangen, zichtbaar voor iedereen en met een simpele tap aan de hendel ben je voorzien van zonnebrandcrème. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen.

Wat kost een CareLyn zonnebrandcrème dispenser?

CareLyn zonnebrandcrème dispenser                           € 19,95
CareLyn 1-liter flacon SPF30 zonnebrandcrème          € 49,95
Smeerbox                                                                            € 75,00
100ml navulflesje - ongevuld                                          €   2,50
100ml navulflesje - gevuld                                               €   4,95

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten (bestel je voor meer dan € 100,- is verzending gratis!).

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op via:
info@carelyn.nl of 073-6277740

Dispenser

Navulflesje 30ml

Navulflesje - 100ml

Navulcontainer 1 liter

Navulcontainer SPF30 zonnebrandcrème

Smeerbox