1. Home
  2. Nieuws
  3. Univé voorziet minstens 50 openluchtzwembaden van gratis zonnebrandcrème komende zomer

Univé voorziet minstens 50 openluchtzwembaden van gratis zonnebrandcrème komende zomer!

27 mei 2021 – Bij minimaal 50 zwembaden biedt Univé zwemmers gratis zonnebrandcrème aan. Hiervoor maakt Univé, net als in 2020, weer gebruik van de zonnebrandcrème dispensers van CareLyn. De dispensers worden op centrale plekken bij het openluchtwembad opgehangen waardoor zwemmers zich gemakkelijk kunnen insmeren.  Met deze actie wil Univé bewustwording creëren en de kans op huidkanker verkleinen.

Huidkanker meest voorkomende kankersoort

Maar liefst één op de vijf Nederlanders krijgt op latere leeftijd huidkanker. Belangrijkste oorzaak: op jonge leeftijd te weinig smeren. Regelmatig insmeren met een goede zonnebrandcrème is dan ook een absolute must. Daarnaast is het opzoeken van een schaduwplek en zonwerende kleding belangrijk. Voor alle zonaanbidders en zwemmers van minstens 50 openluchtzwembaden biedt Univé deze zomer ook nog gratis zonnebrandcrème aan, zodat ze goed beschermd van de zon kunnen genieten deze zomer.

Gratis zonnebrandcrème

Het Nationaal Actieplan Huidkanker, een plan dat is opgesteld door de Stuurgroep Huidkankerzorg Nederland, pleit voor meer schaduwplekken en gratis zonnebrandcrème op drukbezochte open ruimtes. Een openluchtzwembad valt dan ook geheel in die categorie. Univé verstrekt al twee jaar op lokaal niveau gratis zonnebrandcrème, maar gaat dat dit jaar flink uitbreiden. Ze hopen dan ook dat steeds meer organisaties zich willen verbinden aan dit initiatief en dat er steeds meer zonnebrandcrème dispensers beschikbaar komen op de Nederlandse openluchtzwembaden.

Lees hier het complete artikel

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Volop smeren tijdens Defqon festival

Wist je dat CareLyn onlangs aanwezig was op het legendarische dancefestival Defqon.1 in Walibi Holland, Biddinghuizen? Onze missie was duidelijk: de ruim 100.000 festivalgangers veilig laten genieten van de zonnestralen. 🌞 De bezoekers waren blij verrast dat het...

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Limburg heeft een geweldige mijlpaal bereikt in het bevorderen van zonveiligheid bij kinderen dankzij de succesvolle zonnebrandactie op initiatief van VieCuri. Deze opvallende campagne heeft niet alleen lokale steun gekregen, maar heeft ook de aandacht getrokken van...

Partou maakt leuke video over veilig genieten van de zon.

Bij kinderopvangorganisatie Partou weten ze heel goed hoe ze kinderen kunnen beschermen tegen de zon: smeren, kleren, weren. Smeren doen ze bij Partou met het smeerconcept van CareLyn. Wil je weten hoe de kinderen zich insmeren en welke rol de pedagogisch medewerker...

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl

Hygiëne is vandaag de dag één van de belangrijkste aandachtspunten. Door het gebruiksgemak van de zonnebrandcrème dispenser draagt CareLyn bij aan een betere hygiëne in de samenleving.

De plastic tubes zonnebrand die gebruikt worden door verschillende mensen en daardoor onhygiënisch zijn, zijn verleden tijd. We dringen op deze manier ook de hoeveelheid plastic terug.

De zonnebrandcrème dispenser is eenvoudig op te hangen, zichtbaar voor iedereen en met een simpele tap aan de hendel ben je voorzien van zonnebrandcrème. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen.

Wat kost een CareLyn zonnebrandcrème dispenser?

CareLyn zonnebrandcrème dispenser                           € 19,95
CareLyn 1-liter flacon SPF30 zonnebrandcrème          € 49,95
Smeerbox                                                                            € 75,00
100ml navulflesje - ongevuld                                          €   2,50
100ml navulflesje - gevuld                                               €   4,95

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten (bestel je voor meer dan € 100,- is verzending gratis!).

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op via:
info@carelyn.nl of 073-6277740

Dispenser

Navulflesje 30ml

Navulflesje - 100ml

Navulcontainer 1 liter

Navulcontainer SPF30 zonnebrandcrème

Smeerbox