Werken zonder zorgen!

Bescherm je mensen op de bouwplaats

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Smeren moét! Zeker op de bouw!

Het werkt lekker als het zonnetje schijnt. Maar pas op, zelfs bij minder felle zon is buiten werken niet zonder risico’s. Uit cijfers van het Nationaal Centrum voor Beroepsziekten blijkt dat bouwvakkers vier tot vijf keer zoveel kans lopen op huidkanker dan andere beroepsgroepen. Juist door hun werkplek in de buitenlucht. Een goede zonnebrandcrème hoort dan ook gewoon bij hun persoonlijke beschermingsmiddelen. Net zo vanzelfsprekend als een helm, veiligheidsschoenen en gehoorbescherming.

Als goed werkgever neem je je verantwoordelijkheid en bied je je mensen bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon. CareLyn helpt je daarbij. Met handige 1 liter dispensers met topkwaliteit zonnebrandcrème (Boots 5* classificatie) voor een verrassend lage prijs. Opvallend geplaatst op de bouwplaats en bij de deur van de bouwkeet. Even pauze, lunchen, insmeren en weer aan de slag. Én met voorlichting en overtuigende informatie om het belang van goed insmeren onder de aandacht van je mensen te brengen. Want smeren móet. Zeker op de bouw!

Veilig de zon in met CareLyn

CareLyn zonnebrandcrème met verhoogde UVA en UVB biedt de huid bescherming tegen zonnebrand en huidveroudering.

CareLyn zonnebrandcrème met SPF30 is geschikt voor alle huidtypen.

CareLyn zonnebrandcrème heeft de Boots 5* classificatie; de verhoogde UVA en UVB bescherming gaat vroegtijdige huidveroudering tegen.

CareLyn zonnebrandcrème is reukvrij en waterresistent. Beschermt dus ook bij transpiratie.

CareLyn zonnebrandcrème is hypoallergeen,
PH-neutraal en glutenvrij. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en allergische huid.

VITAL smeert zich in met CareLyn

“VITAL werkt de hele zomer keihard door aan de ombouw van de Amstelveenlijn. Zonnebrand is daarbij essentieel om goed beschermd te zijn tegen de zon. De zonnebrandcrème dispensers van CareLyn hangen in de keet en zijn een grote hit bij de collega’s buiten.”

Dawn Tulling, Team Omgevingsmanagement VITAL