Sporten zonder zorgen!

Bescherm je leden tegen de zon

Er gaat niets boven buiten sporten. Lekker in de frisse lucht, sporten én genieten van de zon. Maar let op! Hoe vaker je in de zon bent, hoe groter het risico op huidkanker. Een reëel risico; maar liefst één op de zes Nederlanders ontwikkelt huidkanker in zijn of haar leven.

Hoe kun je de leden van je sportclub of je vereniging beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon? Met de zonnebrandcrème dispenser van CareLyn!
Hierdoor bied je niet alleen de juiste bescherming aan de leden van je club, maar ook aan de supporters, gasten van andere clubs, ouders en trainers. Iedereen kan zich snel en gemakkelijk insmeren met de CareLyn zonnebrandcrème in een handige 1-liter dispenser. Zo voorkom je huidschade en dat ook voor een verrassend lage prijs. Dat is nog eens topsport!

CareLyn op het sportveld

Het smeerconcept van CareLyn bestaat uit een gemakkelijke, hygiënische dispenser met een 1 liter container hoogwaardige zonnebrandcrème (Boots 5* classificatie), met beschermingsfactor SPF30. De crème is geschikt voor alle huidtypen, geur-, gluten- en kleurstofvrij, geeft géén witte waas en is waterresistent. Zij biedt UVB- en UVA-bescherming is hypoallergeen en PH-neutraal en is dan ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.