Genieten zonder zorgen!

Bescherm je publiek tegen de zon

Nederland, festivalland. Van het vroege voorjaar tot het late najaar trekken we er massaal op uit om te genieten van dance en bands, theater en spannende attracties. Én van het zonnetje, als het even meezit. Lekker, maar niet helemaal zonder risico. Aan jou als evenementenorganisator de taak ervoor te zorgen dat je bezoekers zich veilig weten. En dat ze zich dus ook kunnen beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon. CareLyn helpt je daarbij.

Je zorgt voor een goed programma, een geweldige line-up, een fijne sfeer én voor veiligheid. Bezoekers mogen uit veiligheidsoverwegingen doorgaans geen flesjes zonnebrandcrème meenemen. Hoeft ook niet, als op centrale plaatsen dispensers met crème van CareLyn worden geplaatst. Opvallend, kan niemand omheen. Makkelijk en hygiënisch ook. En eco-bewust, want zo’n literflacon scheelt heel wat plastic flesjes en tubes. We kunnen het publiek ook attenderen en informeren over het belang van een goede huidbescherming. En als je wilt, regelen we zelfs een ‘smeerteam’ dat je bezoekers voorziet van zonnebrandcrème om te smeren. Kijk, dat is nog eens een gastvrij gebaar!

CareLyn op je festival

Het smeerconcept van CareLyn bestaat uit een gemakkelijke, hygiënische dispenser met een 1 liter container hoogwaardige microplasticvrije zonnebrandcrème (Boots 5* classificatie), met beschermingsfactor SPF30. De crème is geschikt voor alle huidtypen, geur-, gluten- en kleurstofvrij, geeft géén witte waas en is waterresistent. Zij biedt UVB- en UVA-bescherming is hypoallergeen en PH-neutraal en is dan ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

 

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.