Spelen zonder zorgen

met de microplasticvrije zonnebrandcrème

De 7 zonnewaarden van CareLyn

Het product

Het smeerconcept van CareLyn bestaat uit een gemakkelijke en hygiënische dispenser met een 1 liter hoogwaardige zonnebrandcrème (Boots 5* classificatie) met beschermingsfactor
SPF 30. Lees verder >

 

Smeerconcept

CareLyn bestaat uit meer dan alleen zonnebrandcrème dispensers: het smeerconcept draagt bij aan onze missie. We geven informatie en voorlichting over het hoe en waarom van goed insmeren. Voor locatiemanagers en begeleiders, ouders en kinderen. Maar ook ‘lesmateriaal’ en tips om de kleintjes spelenderwijs te leren hun huid goed te beschermen, met een smeerliedje of smeermeter bijvoorbeeld. En een heus smeerdiploma.
Jazeker, smeren kun je leren!

Géén extra kosten!

Je hebt géén extra kosten met de CareLyn zonnebrandcrème! Vaak zijn de huidige kosten van de zonnebrandcrème niet direct zichtbaar (verborgen kosten), omdat ze worden meegenomen in de maandelijkse boodschappen.  Zonnebrandcrème is gewoon een kostbaar productechter, door onze B2B aanpak heeft CareLyn een belangrijk prijsvoordeel.

Hygiënisch

De zonne- brandcrème dispenser is handig en eenvoudig in gebruik.                    Alle kinderen kunnen het leren! Een simpele tap aan de hendel van de dispenser en men krijgt direct crème op de hand. Met vette vingers in een tube te knijpen of dopjes los te draaien is hiermee verleden tijd. Lekker schoon en hygiënisch dus!

Verminderen van plastic

Jaarlijks worden er veel flesjes of tubes gekocht om alle kinderen op de kinderopvang in te smeren, maar ook door de ouders. Deze hoeveelheid plastic kunnen we samen terugdringen door eenvoudig gebruik te maken van een 1 liter dispenser, scheelt zo’n 5 tubes van 200ml. De dispenser zelf wordt hergebruikt. Samen kunnen we de groei van de plastic berg afval verminderen.

Onderscheidend vermogen

Als kinderopvang voorop lopen door kinderen te leren smeren én daardoor ook mee te helpen om huidkanker terug te dringen? wie wil dat nu niet? Kinderen leren smeren is net zo belangrijk als handen wassen of water drinken. Het past ook zeker in het MVO beleid van de organisatie. Laten we samenwerken en op een gestructureerde manier gedragsverandering en bewustwording creëren bij de kinderen om zo huidkanker te verminderen.

Wie smeert, doneert

Voor elke verkochte liter zonnebrandcrème doneert CareLyn een financiële bijdrage aan het goede doel KWF. Door een zonnebrandcrème dispenser en zonnebrandcrème van CareLyn te gebruiken draag je dus automatisch bij aan kankeronderzoek. Ook dit behoort tot de missie van CareLyn, samen huidkanker terugdringen.

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met Carelyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl