CareLyn: dé nieuwe manier van smeren!

 

Bewustzijn én gedragsverandering

Huidschade als gevolg van zonnebrand kan op latere leeftijd tot huidkanker leiden. CareLyn pakt dat gezondheidsrisico voortvarend aan met een uniek totaalconcept. We willen heel Nederland bewust maken van het belang van een goede bescherming tegen de UV-straling van de zon. Meer dan dat, we maken dat dit bewustzijn zich kan vertalen in echte gedragsverandering, door ervoor te zorgen dat mensen zich ook daadwerkelijk kúnnen insmeren, op een gemakkelijke en laagdrempelige manier. We plaatsen daarvoor handige, opvallende dispensers met zonnebrandcrème waar mensen gebruik van kunnen maken.

Het smeerconcept

CareLyn wil gedragsverandering stimuleren door de zonnebrandcrème dispenser aan te bieden op plaatsen waar mensen buiten zijn. De dispenser is opvallend en stimuleert het smeren, mede door het op de gebruiker toegespitste smeerconcept. Het smeerconcept biedt de juiste informatie en communicatie ter bevordering van het smeren. CareLyn draagt actief bij aan het verminderen van plastic afval op de wereld door het inzetten van de herbruikbare zonnebrandcrème dispenser en 1-liter container. Ook voorlichting, documentatie- en informatiemateriaal maken deel uit van het CareLyn smeerconcept.

Hoogwaardige microplasticvrije zonnebrandcrème

Het smeerconcept van CareLyn bestaat uit een gemakkelijke, hygiënische dispenser met een 1 liter container hoogwaardige microplasticvrije zonnebrandcrème (Boots 5* classificatie), met beschermingsfactor SPF30. De crème is geschikt voor alle huidtypen, geur-, gluten- en kleurstofvrij, geeft géén witte waas en is waterresistent. Zij biedt UVB- en UVA-bescherming is hypoallergeen en PH-neutraal en is dan ook zeer geschikt voor de gevoelige kinderhuid. 

Donaties aan het goede doel

Ook op andere wijze nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onder het motto “wie smeert doneert”, schenkt CareLyn voor elke liter verkochte zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel KWF.

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.