1. Home
  2. Nieuws
  3. Univé biedt zwemmers Noord Nederland gratis zonnebrandcrème

Univé biedt zwemmers Noord-Nederland gratis zonnebrandcrème

 2 september 2020 – Bij vijf zwembaden in Noord-Nederland biedt Univé zwemmers gratis zonnebrandcrème aan. Hiervoor maakt Univé gebruik van de zonnebrandcrème dispensers van CareLyn. De dispensers worden op centrale plekken bij het zwembad opgehangen waardoor de zwemmers zich kunnen insmeren. Met deze actie wil Univé bewustwording creëren en de kans op huidkanker verkleinen.

Mooie oplossing

‘Naast verzekeren richt Univé zich allereerst op het voorkomen van risico’s en beperken van schade’ aldus Hans Schieving, Manager Marketing en Innovatie van Univé. ‘Ook op het gebied van gezondheid, waar niet alleen het verzekeren van ziektekosten, maar ook het minimaliseren van gezondheidsrisico’s als één van Univé’s belangrijkste speerpunten geldt.’ De dispensers worden opgehangen bij zwembaden in Zuidwolde, Vledder, Pelze, Ten Boer en Grootegast en zijn een mooi voorbeeld van hoe de coöperatie samen met de leden oplossingen probeert te realiseren.

Smeer je in!

Met het gratis beschikbaar stellen van de CareLyn zonnebrandcrème dispensers wil Univé helpen bij de huidbescherming van de bezoekers, bewustwording creëren van het belang van huidbescherming en zo de kans op huidkanker te verkleinen. Inmiddels heeft Univé ook in andere regio’s van Nederland de zonnebrandcrème dispenser van CareLyn gratis beschikbaar gesteld bij zwembaden.

Lees hier het complete artikel

Bron:
Univé magazine: Met elkaar
Zomeruitgave van Univé Noord-Nederland
Assen, juli 2020

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Volop smeren tijdens Mysteryland evenement

Wat een feest was het driedaagse festival Mysteryland. De 27e editie van het elektronische dancemuziek evenement werd bezocht door 133.000 bezoekers. Van techno tot hip hop van house tot trance. Met meer dan 20 stages was er voor iedereen wat wils. Overal op het...

Partou maakt leuke video over veilig genieten van de zon.

Bij kinderopvangorganisatie Partou weten ze heel goed hoe ze kinderen kunnen beschermen tegen de zon: smeren, kleren, weren. Smeren doen ze bij Partou met het smeerconcept van CareLyn. Wil je weten hoe de kinderen zich insmeren en welke rol de pedagogisch medewerker...

CareLyn aanwezig bij Canalpride in Amsterdam

CareLyn aanwezig bij Canalpride in Amsterdam

Na twee jaar kon de Canalpride weer plaatsvinden. 80 boten deden mee aan dit mooie evenement. Honderdduizenden toeschouwers zagen de kleurrijke optocht van boten door de Prinsengracht. Voor de 25e keer vond de Canalpride plaats. Het doel van de Pride, rechten voor de...

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl

Hygiëne is vandaag de dag één van de belangrijkste aandachtspunten. Door het gebruiksgemak van de zonnebrandcrème dispenser draagt CareLyn bij aan een betere hygiëne in de samenleving.

De plastic tubes zonnebrand die gebruikt worden door verschillende mensen en daardoor onhygiënisch zijn, zijn verleden tijd. We dringen op deze manier ook de hoeveelheid plastic terug.

De zonnebrandcrème dispenser is eenvoudig op te hangen, zichtbaar voor iedereen en met een simpele tap aan de hendel ben je voorzien van zonnebrandcrème. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen.

Wat kost een CareLyn zonnebrandcrème dispenser?

CareLyn zonnebrandcrème dispenser                           € 19,95
CareLyn 1-liter flacon SPF30 zonnebrandcrème          € 49,95
Smeerbox                                                                            € 75,00
100ml navulflesje - ongevuld                                          €   2,50
100ml navulflesje - gevuld                                               €   4,95

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten (bestel je voor meer dan € 100,- is verzending gratis!).

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op via:
info@carelyn.nl of 073-6277740

Dispenser

Navulflesje 30ml

Navulflesje - 100ml

Navulcontainer 1 liter

Navulcontainer SPF30 zonnebrandcrème

Smeerbox