1. Home
  2. Nieuws
  3. Univé biedt zwemmers Noord Nederland gratis zonnebrandcrème

Univé biedt zwemmers Noord-Nederland gratis zonnebrandcrème

 2 september 2020 – Bij vijf zwembaden in Noord-Nederland biedt Univé zwemmers gratis zonnebrandcrème aan. Hiervoor maakt Univé gebruik van de zonnebrandcrème dispensers van CareLyn. De dispensers worden op centrale plekken bij het zwembad opgehangen waardoor de zwemmers zich kunnen insmeren. Met deze actie wil Univé bewustwording creëren en de kans op huidkanker verkleinen.

Mooie oplossing

‘Naast verzekeren richt Univé zich allereerst op het voorkomen van risico’s en beperken van schade’ aldus Hans Schieving, Manager Marketing en Innovatie van Univé. ‘Ook op het gebied van gezondheid, waar niet alleen het verzekeren van ziektekosten, maar ook het minimaliseren van gezondheidsrisico’s als één van Univé’s belangrijkste speerpunten geldt.’ De dispensers worden opgehangen bij zwembaden in Zuidwolde, Vledder, Pelze, Ten Boer en Grootegast en zijn een mooi voorbeeld van hoe de coöperatie samen met de leden oplossingen probeert te realiseren.

Smeer je in!

Met het gratis beschikbaar stellen van de CareLyn zonnebrandcrème dispensers wil Univé helpen bij de huidbescherming van de bezoekers, bewustwording creëren van het belang van huidbescherming en zo de kans op huidkanker te verkleinen. Inmiddels heeft Univé ook in andere regio’s van Nederland de zonnebrandcrème dispenser van CareLyn gratis beschikbaar gesteld bij zwembaden.

Lees hier het complete artikel

Bron:
Univé magazine: Met elkaar
Zomeruitgave van Univé Noord-Nederland
Assen, juli 2020

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Volop smeren tijdens Defqon festival

Wist je dat CareLyn onlangs aanwezig was op het legendarische dancefestival Defqon.1 in Walibi Holland, Biddinghuizen? Onze missie was duidelijk: de ruim 100.000 festivalgangers veilig laten genieten van de zonnestralen. 🌞 De bezoekers waren blij verrast dat het...

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Limburg heeft een geweldige mijlpaal bereikt in het bevorderen van zonveiligheid bij kinderen dankzij de succesvolle zonnebrandactie op initiatief van VieCuri. Deze opvallende campagne heeft niet alleen lokale steun gekregen, maar heeft ook de aandacht getrokken van...

Partou maakt leuke video over veilig genieten van de zon.

Bij kinderopvangorganisatie Partou weten ze heel goed hoe ze kinderen kunnen beschermen tegen de zon: smeren, kleren, weren. Smeren doen ze bij Partou met het smeerconcept van CareLyn. Wil je weten hoe de kinderen zich insmeren en welke rol de pedagogisch medewerker...

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl

Hygiëne is vandaag de dag één van de belangrijkste aandachtspunten. Door het gebruiksgemak van de zonnebrandcrème dispenser draagt CareLyn bij aan een betere hygiëne in de samenleving.

De plastic tubes zonnebrand die gebruikt worden door verschillende mensen en daardoor onhygiënisch zijn, zijn verleden tijd. We dringen op deze manier ook de hoeveelheid plastic terug.

De zonnebrandcrème dispenser is eenvoudig op te hangen, zichtbaar voor iedereen en met een simpele tap aan de hendel ben je voorzien van zonnebrandcrème. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen.

Wat kost een CareLyn zonnebrandcrème dispenser?

CareLyn zonnebrandcrème dispenser                           € 19,95
CareLyn 1-liter flacon SPF30 zonnebrandcrème          € 49,95
Smeerbox                                                                            € 75,00
100ml navulflesje - ongevuld                                          €   2,50
100ml navulflesje - gevuld                                               €   4,95

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten (bestel je voor meer dan € 100,- is verzending gratis!).

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op via:
info@carelyn.nl of 073-6277740

Dispenser

Navulflesje 30ml

Navulflesje - 100ml

Navulcontainer 1 liter

Navulcontainer SPF30 zonnebrandcrème

Smeerbox