1. Home
  2. Nieuws
  3. Succesvolle Pilot “Zonveilig Tennissen” 

Succesvolle Pilot “Zonveilig Tennissen” 

29 juni 2021 – Afgelopen acht weken hebben we in samenwerking met KWF Kankerbestrijding, KNLTB en diverse tennisclubs een succesvolle pilot “Zonveilig Tennissen” gedraaid. KNLTB, De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond, ondersteunt de missie: “Zonveilig Tennissen in heel Nederland”. We bundelen de krachten en we maken ons samen sterk om alle tennisverenigingen in Nederland van een smeerpunt te voorzien. De pilot is een belangrijke eerste stap in deze richting.

kinderen smeren zich in met carelyn zonnebrandcreme

Opzet Pilot “Zonveilig Tennissen”

Het doel van de pilot is om bewustwording te vergroten over het belang van zonnebrandcrème smeren en tegelijkertijd zonnebrandcrème gemakkelijk beschikbaar te maken op buitenlocaties via een dispenser. Diverse tennisverenigingen in Nederland hebben een Tennis Smeerbox ontvangen met de dispenser, zonnebrandcrème en extra communicatiematerialen voor de leden over zonveilig tennissen.

Resultaten Pilot

In april werden de eerste Tennis Smeerboxen in ontvangst genomen. Begin mei is de pilot van start gegaan met een digitale kick-off. Inmiddels komen de eerste enquêtes en reacties binnen, waarvan we de resultaten eind juli zullen presenteren aan KNLTB, deelnemende partijen en geïnteresseerden. Wil je ook de resultaten van de pilot ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

“Zowel de spelers als de staf zijn ontzettend blij en tevreden met de dispenser op het Nationaal Trainingscentrum in Amstelveen. Het is hierdoor erg gemakkelijk om je in te smeren en je vergeet het minder snel. De zonnebrandcrème smeert makkelijk en is niet vervelend tijdens het tennissen”

 

Aldo Hoekstra, NTC Amstelveen

CareLyn zonnebrandcreme dispenser bij een tennis vereniging naast een hand disinfectie dispenser

Beschermd sporten, zonder zorgen

Uiteindelijk is het de bedoeling om zoveel mogelijk tennisclubs in Nederland enthousiast te maken over het Zonveilig tennissen, zodat we straks allemaal beschermd kunnen sporten zonder zorgen!

“In deze tijd waarin huidkanker steeds vaker voorkomt, is het heel belangrijk dat er gesmeerd wordt. Als je als sportclub dan een bijdrage hieraan kunt leveren, moet je die mogelijkheid ook aangrijpen. Wij als LTC Loenen zijn heel blij met deze mogelijkheid en onze leden maken er dankbaar gebruik van” Bert van Wijk, LTC Loenen

Speciale aanbieding voor Tennisclubs

Gaat het lukken om nog deze zomer overal onbezorgd te kunnen tennissen? Speciaal ter afronding van deze pilot is er een aantrekkelijke eenmalige aanbieding voor alle tennisverenigingen in Nederland. Bekijk de aanbieding op de website van het KNLTB, Centrecourt.nl

 

 

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Volop smeren tijdens Defqon festival

Wist je dat CareLyn onlangs aanwezig was op het legendarische dancefestival Defqon.1 in Walibi Holland, Biddinghuizen? Onze missie was duidelijk: de ruim 100.000 festivalgangers veilig laten genieten van de zonnestralen. 🌞 De bezoekers waren blij verrast dat het...

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Limburg heeft een geweldige mijlpaal bereikt in het bevorderen van zonveiligheid bij kinderen dankzij de succesvolle zonnebrandactie op initiatief van VieCuri. Deze opvallende campagne heeft niet alleen lokale steun gekregen, maar heeft ook de aandacht getrokken van...

Partou maakt leuke video over veilig genieten van de zon.

Bij kinderopvangorganisatie Partou weten ze heel goed hoe ze kinderen kunnen beschermen tegen de zon: smeren, kleren, weren. Smeren doen ze bij Partou met het smeerconcept van CareLyn. Wil je weten hoe de kinderen zich insmeren en welke rol de pedagogisch medewerker...

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl

Hygiëne is vandaag de dag één van de belangrijkste aandachtspunten. Door het gebruiksgemak van de zonnebrandcrème dispenser draagt CareLyn bij aan een betere hygiëne in de samenleving.

De plastic tubes zonnebrand die gebruikt worden door verschillende mensen en daardoor onhygiënisch zijn, zijn verleden tijd. We dringen op deze manier ook de hoeveelheid plastic terug.

De zonnebrandcrème dispenser is eenvoudig op te hangen, zichtbaar voor iedereen en met een simpele tap aan de hendel ben je voorzien van zonnebrandcrème. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen.

Wat kost een CareLyn zonnebrandcrème dispenser?

CareLyn zonnebrandcrème dispenser                           € 19,95
CareLyn 1-liter flacon SPF30 zonnebrandcrème          € 49,95
Smeerbox                                                                            € 75,00
100ml navulflesje - ongevuld                                          €   2,50
100ml navulflesje - gevuld                                               €   4,95

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten (bestel je voor meer dan € 100,- is verzending gratis!).

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op via:
info@carelyn.nl of 073-6277740

Dispenser

Navulflesje 30ml

Navulflesje - 100ml

Navulcontainer 1 liter

Navulcontainer SPF30 zonnebrandcrème

Smeerbox