1. Home
  2. Nieuws
  3. Smeren kun je leren!

Smeren kun je leren!

5 maart 2021 – Een goed smeerbeleid op de kinderdagopvang stimuleert de ontwikkeling en vergroot het zonbewustzijn van kinderen, medewerkers én ouders. Zo is te lezen in de nieuwste editie van het vakblad Kinderopvang, waar veel aandacht wordt besteed aan het belang van zonbescherming. Want smeren kun je leren!

Zonnige campagne

Kinderopvangorganisatie Humankind en CareLyn hebben samen een zonnige campagne gelanceerd om kinderen te leren smeren. Na een succesvolle pilot komen dit jaar op alle locaties van Humankind zonnebrandcrème dispensers te hangen. Hiermee wordt een eenduidig smeerbeleid toegepast voor de hele organisatie. Het smeerconcept van CareLyn biedt niet alleen de handige dispenser met zonnebrandcrème, maar ook allerlei communicatiemiddelen om het smeren bij kinderen te stimuleren.

Vergroten van zonbewustzijn

Door de kinderen zelf te leren smeren vergroot je het zonbewustzijn bij kinderen, medewerkers én ouders. Het is erg belangrijk dat de kinderhuid wordt beschermd tegen de zon. Regelmatige zonneschade aan de huid van een kind vergroot het risico op huidkanker op latere leeftijd. Insmeren met zonnebrandcrème moet net zo gewoon worden als handen wassen en water drinken. Daarnaast stimuleer je de ontwikkeling door de fijne motoriek te gebruiken met het insmeren.

Huidkankervrije generatie

Door het vergroten van het zonbewustzijn, het stimuleren van het smeren en vooral ook het zélf leren smeren, hopen we een stap dichterbij te komen in de missie naar een huidkankervrije generatie.

Hoe meer we smeren, hoe meer we doneren

Naast het feit dat kinderopvangorganisaties zich op een positieve manier profileren door het aanbieden van de hygiënische zonnebrandcrème dispensers, doneert men ook automatisch aan het goede doel. Want voor elke verkochte liter zonnebrandcrème doneert CareLyn een bijdrage aan haar samenwerkingspartner KWF. Zo draagt iedere gebruiker indirect bij aan o.a. wetenschappelijk kankeronderzoek.

Smeren kun je leren!

Door deze mooie samenwerking met Humankind kunnen meer kinderen veilig buiten spelen zonder zorgen. We blijven zo met elkaar het zonbewustzijn vergroten. Zowel bij de kinderen, als bij de ouders, als bij de pedagogisch medewerkers!

Lees hier het complete artikel

Bron:
Magazine Kinderopvang
Editie maart 2021

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Volop smeren tijdens Defqon festival

Wist je dat CareLyn onlangs aanwezig was op het legendarische dancefestival Defqon.1 in Walibi Holland, Biddinghuizen? Onze missie was duidelijk: de ruim 100.000 festivalgangers veilig laten genieten van de zonnestralen. 🌞 De bezoekers waren blij verrast dat het...

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Limburg heeft een geweldige mijlpaal bereikt in het bevorderen van zonveiligheid bij kinderen dankzij de succesvolle zonnebrandactie op initiatief van VieCuri. Deze opvallende campagne heeft niet alleen lokale steun gekregen, maar heeft ook de aandacht getrokken van...

Partou maakt leuke video over veilig genieten van de zon.

Bij kinderopvangorganisatie Partou weten ze heel goed hoe ze kinderen kunnen beschermen tegen de zon: smeren, kleren, weren. Smeren doen ze bij Partou met het smeerconcept van CareLyn. Wil je weten hoe de kinderen zich insmeren en welke rol de pedagogisch medewerker...

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl

Hygiëne is vandaag de dag één van de belangrijkste aandachtspunten. Door het gebruiksgemak van de zonnebrandcrème dispenser draagt CareLyn bij aan een betere hygiëne in de samenleving.

De plastic tubes zonnebrand die gebruikt worden door verschillende mensen en daardoor onhygiënisch zijn, zijn verleden tijd. We dringen op deze manier ook de hoeveelheid plastic terug.

De zonnebrandcrème dispenser is eenvoudig op te hangen, zichtbaar voor iedereen en met een simpele tap aan de hendel ben je voorzien van zonnebrandcrème. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen.

Wat kost een CareLyn zonnebrandcrème dispenser?

CareLyn zonnebrandcrème dispenser                           € 19,95
CareLyn 1-liter flacon SPF30 zonnebrandcrème          € 49,95
Smeerbox                                                                            € 75,00
100ml navulflesje - ongevuld                                          €   2,50
100ml navulflesje - gevuld                                               €   4,95

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten (bestel je voor meer dan € 100,- is verzending gratis!).

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op via:
info@carelyn.nl of 073-6277740

Dispenser

Navulflesje 30ml

Navulflesje - 100ml

Navulcontainer 1 liter

Navulcontainer SPF30 zonnebrandcrème

Smeerbox