1. Home
  2. Nieuws
  3. Smallsteps speelt zonder zorgen!

Smallsteps speelt zonder zorgen!

Op 77 Smallsteps-locaties hangen sinds deze week de zonnebrandcrème dispensers van CareLyn waarmee kinderen de zonnebrandcrème zelf (of samen met een pedagogisch medewerker) kunnen smeren. Uiteraard smeerden de medewerkers van Smallsteps de kinderen al in maar zij zochten een praktische oplossing voor de losse tubes én wilden samen werken aan ieders zonbewustzijn.

Bewuste samenwerking

De reden om de samenwerking aan te gaan met CareLyn was daarom voor Divisiedirecteur Hella Brandt duidelijk: “We hebben bewust gekozen om dit met de zonnebrandcrème en zonnebrandcrème dispenser van CareLyn te doen. Onder het motto ‘kinderen leren smeren’ zorgt Smallsteps er samen met CareLyn voor dat onze kinderen zich vanaf jonge leeftijd leren beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. CareLyn doneert bovendien een deel van haar omzet aan KWF, het Rode Kruis en het Huidfonds, zodat we indirect ook bijdragen aan kankeronderzoek.”

Zien smeren doet smeren

Op elke locatie hangen drie dispensers en krijgen de kinderen een smeerdiploma en doe-boekje. Elke locatie heeft daarnaast zo haar eigen ‘insmeer ritueel’. Eén locatie leert bijvoorbeeld de kinderen smeren door middel van de ‘witte-stippenziekte’! De jonge kinderen krijgen dotjes met zonnebrandcrème (witte stippen) op hun armen, benen en gezicht die ze zelf mogen uitsmeren. En ook hierbij geldt; zien smeren doet smeren. Uiteraard controleert de pedagogisch medewerker alle kinderen of zij zich goed hebben ingesmeerd. Met de zonkracht van de afgelopen dagen smeren de kinderen zich minimaal twee keer per dag in met de zonnebrandcrème van CareLyn.

Locatiemanager Monique is erg enthousiast: “De peuters vinden het fantastisch! Ze nemen het heel serieus en helpen elkaar. Heel leuk om te zien. En ook op de BSO staan de kinderen samen voor de spiegel te smeren voor ze naar buiten gaan. Wij helpen natuurlijk een handje. Maar wat mij betreft is het echt een succes.”

Vergroten van zonbewustzijn

De samenwerking heeft een succesvolle start, waardoor de kinderen van Smallsteps veilig buiten kunnen spelen zonder zorgen. We blijven met elkaar onze ambitie waarmaken: het zonbewustzijn vergroten. Zowel bij de kinderen, als bij de ouders, als bij de pedagogisch medewerkers!

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Volop smeren tijdens Defqon festival

Wist je dat CareLyn onlangs aanwezig was op het legendarische dancefestival Defqon.1 in Walibi Holland, Biddinghuizen? Onze missie was duidelijk: de ruim 100.000 festivalgangers veilig laten genieten van de zonnestralen. 🌞 De bezoekers waren blij verrast dat het...

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Limburg heeft een geweldige mijlpaal bereikt in het bevorderen van zonveiligheid bij kinderen dankzij de succesvolle zonnebrandactie op initiatief van VieCuri. Deze opvallende campagne heeft niet alleen lokale steun gekregen, maar heeft ook de aandacht getrokken van...

Partou maakt leuke video over veilig genieten van de zon.

Bij kinderopvangorganisatie Partou weten ze heel goed hoe ze kinderen kunnen beschermen tegen de zon: smeren, kleren, weren. Smeren doen ze bij Partou met het smeerconcept van CareLyn. Wil je weten hoe de kinderen zich insmeren en welke rol de pedagogisch medewerker...

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl

Hygiëne is vandaag de dag één van de belangrijkste aandachtspunten. Door het gebruiksgemak van de zonnebrandcrème dispenser draagt CareLyn bij aan een betere hygiëne in de samenleving.

De plastic tubes zonnebrand die gebruikt worden door verschillende mensen en daardoor onhygiënisch zijn, zijn verleden tijd. We dringen op deze manier ook de hoeveelheid plastic terug.

De zonnebrandcrème dispenser is eenvoudig op te hangen, zichtbaar voor iedereen en met een simpele tap aan de hendel ben je voorzien van zonnebrandcrème. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen.

Wat kost een CareLyn zonnebrandcrème dispenser?

CareLyn zonnebrandcrème dispenser                           € 19,95
CareLyn 1-liter flacon SPF30 zonnebrandcrème          € 49,95
Smeerbox                                                                            € 75,00
100ml navulflesje - ongevuld                                          €   2,50
100ml navulflesje - gevuld                                               €   4,95

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten (bestel je voor meer dan € 100,- is verzending gratis!).

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op via:
info@carelyn.nl of 073-6277740

Dispenser

Navulflesje 30ml

Navulflesje - 100ml

Navulcontainer 1 liter

Navulcontainer SPF30 zonnebrandcrème

Smeerbox