Norlandia biedt kwaliteit met een maatschappelijke verantwoordelijkheid

15 maart 2021 – Bij Norlandia groeien de kinderen buiten op! En daarbij hoort de juiste bescherming van de kinderhuid. Want juist de kinderhuid is gevoelig voor schadelijke UV-stralen. Vanaf dit voorjaar hangen op alle vestigingen van Norlandia de CareLyn zonnebrandcrème dispensers met SPF30 zonnebrandcrème.

Veel buiten

Norlandia vind het belangrijk dat kinderen veel ruimte krijgen om te spelen, nieuwsgierig te zijn en hun eigen talenten ontdekken, bij voorkeur buiten! Dat past bij hun Noorse oorsprong. Dicht bij de natuur. Veel buiten zijn betekent ook dat de kinderen goed moeten worden beschermd. Dat kan vanaf dit jaar met de kwalitatieve CareLyn SPF30 zonnebrandcrème.

Duurzaam

Steeds vaker kiest Norlandia voor duurzaam. Dus in plaats van vele kleine flesjes en losse tubes, wordt er gebruik gemaakt van de handige 1-liter container met dispenser. Zo zorgen we samen voor minder plastic. Erg eco-bewust!

“Bij Norlandia kinderopvang vinden we veel buiten spelen heel gewoon. Samen met ons Go Green project is een overstap naar CareLyn zonnebrand een logische stap. Goede zonnecrème, die we met een handige dispenser op een duurzame manier kunnen gebruiken, maakt het Buitengewoon.”

 

Nancy Burleson, Regiomanager Norlandia Kinderopvang

Smeerconcept

Onderdeel van de CareLyn zonnebrandcrème dispenser is ook het smeerconcept, bestaande uit diverse communicatiematerialen die het smeren leuk maakt. Het smeren moet net zo gewoon worden als handen wassen of water drinken. Alleen dan kan de bewustwording onder de kinderen groeien en streven we samen naar een huidkankervrije generatie.

Wie smeert, doneert

Voor elke verkochte liter zonnebrandcrème doneert CareLyn een financiële bijdrage aan KWF Kankerbestrijding. Norlandia steunt dit initiatief en draagt hiermee dan ook indirect bij aan kankeronderzoek.  

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Ook CareLyn tekent het zonvenant met het Huidfonds

Ook CareLyn tekent het zonvenant met het Huidfonds

Het concept van CareLyn: “Kinderen leren Smeren” met daarbij als doel: Huidkanker in de toekomst verminderen, sluit naadloos aan op de missie van het Huidfonds: “Kinderen van nu beschermen tegen huidkanker later”.  CareLyn is dan ook trots te kunnen zeggen dat wij...

Volop smeren tijdens Defqon festival

Wist je dat CareLyn onlangs aanwezig was op het legendarische dancefestival Defqon.1 in Walibi Holland, Biddinghuizen? Onze missie was duidelijk: de ruim 100.000 festivalgangers veilig laten genieten van de zonnestralen. 🌞 De bezoekers waren blij verrast dat het...

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Limburg heeft een geweldige mijlpaal bereikt in het bevorderen van zonveiligheid bij kinderen dankzij de succesvolle zonnebrandactie op initiatief van VieCuri. Deze opvallende campagne heeft niet alleen lokale steun gekregen, maar heeft ook de aandacht getrokken van...

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn: