1. Home
  2. Nieuws
  3. Norlandia biedt kwaliteit met een maatschappelijke verantwoordelijkheid

Norlandia biedt kwaliteit met een maatschappelijke verantwoordelijkheid

15 maart 2021 – Bij Norlandia groeien de kinderen buiten op! En daarbij hoort de juiste bescherming van de kinderhuid. Want juist de kinderhuid is gevoelig voor schadelijke UV-stralen. Vanaf dit voorjaar hangen op alle vestigingen van Norlandia de CareLyn zonnebrandcrème dispensers met SPF30 zonnebrandcrème.

Veel buiten

Norlandia vind het belangrijk dat kinderen veel ruimte krijgen om te spelen, nieuwsgierig te zijn en hun eigen talenten ontdekken, bij voorkeur buiten! Dat past bij hun Noorse oorsprong. Dicht bij de natuur. Veel buiten zijn betekent ook dat de kinderen goed moeten worden beschermd. Dat kan vanaf dit jaar met de kwalitatieve CareLyn SPF30 zonnebrandcrème.

Duurzaam

Steeds vaker kiest Norlandia voor duurzaam. Dus in plaats van vele kleine flesjes en losse tubes, wordt er gebruik gemaakt van de handige 1-liter container met dispenser. Zo zorgen we samen voor minder plastic. Erg eco-bewust!

“Bij Norlandia kinderopvang vinden we veel buiten spelen heel gewoon. Samen met ons Go Green project is een overstap naar CareLyn zonnebrand een logische stap. Goede zonnecrème, die we met een handige dispenser op een duurzame manier kunnen gebruiken, maakt het Buitengewoon.”

 

Nancy Burleson, Regiomanager Norlandia Kinderopvang

Smeerconcept

Onderdeel van de CareLyn zonnebrandcrème dispenser is ook het smeerconcept, bestaande uit diverse communicatiematerialen die het smeren leuk maakt. Het smeren moet net zo gewoon worden als handen wassen of water drinken. Alleen dan kan de bewustwording onder de kinderen groeien en streven we samen naar een huidkankervrije generatie.

Wie smeert, doneert

Voor elke verkochte liter zonnebrandcrème doneert CareLyn een financiële bijdrage aan KWF Kankerbestrijding. Norlandia steunt dit initiatief en draagt hiermee dan ook indirect bij aan kankeronderzoek.  

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Volop smeren tijdens Defqon festival

Wist je dat CareLyn onlangs aanwezig was op het legendarische dancefestival Defqon.1 in Walibi Holland, Biddinghuizen? Onze missie was duidelijk: de ruim 100.000 festivalgangers veilig laten genieten van de zonnestralen. 🌞 De bezoekers waren blij verrast dat het...

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Limburg heeft een geweldige mijlpaal bereikt in het bevorderen van zonveiligheid bij kinderen dankzij de succesvolle zonnebrandactie op initiatief van VieCuri. Deze opvallende campagne heeft niet alleen lokale steun gekregen, maar heeft ook de aandacht getrokken van...

Partou maakt leuke video over veilig genieten van de zon.

Bij kinderopvangorganisatie Partou weten ze heel goed hoe ze kinderen kunnen beschermen tegen de zon: smeren, kleren, weren. Smeren doen ze bij Partou met het smeerconcept van CareLyn. Wil je weten hoe de kinderen zich insmeren en welke rol de pedagogisch medewerker...

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl

Hygiëne is vandaag de dag één van de belangrijkste aandachtspunten. Door het gebruiksgemak van de zonnebrandcrème dispenser draagt CareLyn bij aan een betere hygiëne in de samenleving.

De plastic tubes zonnebrand die gebruikt worden door verschillende mensen en daardoor onhygiënisch zijn, zijn verleden tijd. We dringen op deze manier ook de hoeveelheid plastic terug.

De zonnebrandcrème dispenser is eenvoudig op te hangen, zichtbaar voor iedereen en met een simpele tap aan de hendel ben je voorzien van zonnebrandcrème. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen.

Wat kost een CareLyn zonnebrandcrème dispenser?

CareLyn zonnebrandcrème dispenser                           € 19,95
CareLyn 1-liter flacon SPF30 zonnebrandcrème          € 49,95
Smeerbox                                                                            € 75,00
100ml navulflesje - ongevuld                                          €   2,50
100ml navulflesje - gevuld                                               €   4,95

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten (bestel je voor meer dan € 100,- is verzending gratis!).

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op via:
info@carelyn.nl of 073-6277740

Dispenser

Navulflesje 30ml

Navulflesje - 100ml

Navulcontainer 1 liter

Navulcontainer SPF30 zonnebrandcrème

Smeerbox