Nieuwsbrieven

Tijdens het smeerseizoen publiceren we regelmatig interessante nieuwsbrieven vol met weetjes, Tips & Tricks en andere informatie.

Bekijk hieronder onze nieuwsbrieven!

Nieuwsbrief Algemeen

Einde smeerseizoen 2021

Het officiële smeerseizoen is ten einde en
onderhoud van de zonnebrandcrème dispenser is noodzakelijk!

De herfst is officieel begonnen. We hebben al een aantal mooie dagen gehad en hopelijk komen er nog dagen, waarop we lekker van de zon kunnen genieten. Let wel op; bij zonkracht 3 of hoger is het advies om te smeren.

 

Nieuwsbrief Algemeen

Heerlijk, zomer! Geniet jij ook Zonveilig?

Heerlijk, zomer! Jezelf loskoppelen van de dagelijkse werkzaamheden. Rust, ruimte en meer aandacht voor elkaar, maar vooral ook genieten van de warme zon. En dat genieten doen we steeds meer “zonveilig”. Op sportclubs, bij bouworganisaties, of terwijl je een lekkere pannenkoek aan het eten bent op een fijn terras. En ben je aan het wandelen in Limburg? Dan staat daar de eerste zonnebrandcrème smeerpaal!

Waar je ook naartoe gaat deze zomer, steeds vaker krijg je de mogelijkheid om je (gratis) in te smeren met zonnebrandcrème.
Dat is nog eens relaxed genieten van de zon!

 

Special: Zomervakantie!

Eindelijk mogen we weer! wat neem jij mee op vakantie?

Joepie! de zomer is begonnen! Het is heel erg fijn het dat we weer volop kunnen genieten van de warme zon, heerlijke temperaturen en alle tijd van de wereld. Ga jij nog op vakantie dit jaar?
Misschien blijf je, vanwege de huidige maatregelen, in Nederland óf ga je toch naar het buitenland? Hoe dan ook,  doe het leuke spelletje: ik ga op vakantie en neem mee….

Waar je ook naartoe gaat: doe het zonveilig!

 

Nieuwsbrief Algemeen

Van bloeimaand naar zomermaand, smeer jij wel genoeg?

De maand mei is de bloeimaand van het jaar; de maand waarin de natuur weer volop tot leven komt en tuinen volstaan met bloemen. En het wordt alleen maar beter onderweg naar de maand juni: de zomermaand! En laat dat nu net onze favoriete maand zijn. Volop zonneschijn en warmte, maar wel beschermd. Inmiddels genieten er ruim 80.000 kinderen en volwassenen van de bescherming van de CareLyn zonnebrandcrème. En we zijn nog lang niet klaar met onze missie om te smeren tegen huidkanker.

 

Nieuwsbrief Algemeen

1 april 2021; hét officiële begin van het smeerseizoen! 

Ondanks de beperkingen die het Corona virus onze samenleving oplegt, houdt het weer hier geen rekening mee en is de lente in volle gang gezet. Het is dan ook zeker geen grapje dat we vanaf 1 april actief gaan ‘leren smeren’ met de CareLyn zonnebrandcrème dispenser, zodat we lang en veilig kunnen genieten van het mooie voorjaar en zomer die ons te wachten staat.

 

Nieuwsbrief speciaal voor Kinderdagopvang

1 april 2021; hét officiële begin van het smeerseizoen! 

Het is zeker geen grapje dat we vanaf 1 april actief gaan ‘leren smeren’ met de CareLyn zonnebrandcrème dispenser, zodat we lang en veilig kunnen genieten van het mooie voorjaar en zomer die ons te wachten staat. Natuurlijk smeer je altijd al tegen de schadelijke UV-straling van de zon, maar graag geven wij je gedurende de komende smeerperiode nog wat extra tips en leuke weetjes om nóg beter te ‘leren smeren’.

 

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn: