1. Home
  2. Nieuws
  3. Matrix school Engelen eerste school met zonnebrandcrème dispenser

Matrix school Engelen eerste school met zonnebrandcrèmedispenser

ENGELEN – Basisschool de Matrix in Engelen heeft de primeur. Het is de eerste school in Nederland met de CareLyn zonnebrandcrème dispensers. Afgelopen donderdagmiddag werden de dispensers officieel aangeboden. Directrice Berry Entken is enthousiast. ,”Voorheen vroegen we ouders om op zonnige dagen hun kinderen voordat ze naar school kwamen in te smeren. Maar ’s middags werkte de bescherming al niet meer. Het voelde niet goed om dan toch met de kinderen naar buiten te gaan’’, vertelt ze.

‘Zonbewustzijn’

Het Bossche bedrijf CareLyn wil het zonbewustzijn in Nederland vergroten. Zonnebrandcrème smeren moet net zo normaal worden als handen wassen. De kosten per kind per jaar bedragen nog geen 10 euro. CareLyn wil scholen laten sponsoren door bedrijven uit de regio. ”Anders zou het van het leergeld af moeten en dat kan natuurlijk niet. Als dit niet gesponsord zou zijn, zouden wij dit niet kunnen doen’’, legt Entken uit. Maar de sponsors die CareLyn had benaderd trokken zich op het laatste moment terug. ”Jammer, want de kosten op jaarbasis vallen op zich wel mee’’, legt Peter van den Broek uit. Hij is bij CareLyn verantwoordelijk voor de ontwikkeling. ”Maar we hadden al een afspraak met de school en daar wilden we ons aan houden. De dispensers en zonnebrandcrème die hier nu hangen, hebben wij gesponsord’’, vertelt hij.

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Volop smeren tijdens Defqon festival

Wist je dat CareLyn onlangs aanwezig was op het legendarische dancefestival Defqon.1 in Walibi Holland, Biddinghuizen? Onze missie was duidelijk: de ruim 100.000 festivalgangers veilig laten genieten van de zonnestralen. 🌞 De bezoekers waren blij verrast dat het...

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Limburg heeft een geweldige mijlpaal bereikt in het bevorderen van zonveiligheid bij kinderen dankzij de succesvolle zonnebrandactie op initiatief van VieCuri. Deze opvallende campagne heeft niet alleen lokale steun gekregen, maar heeft ook de aandacht getrokken van...

Partou maakt leuke video over veilig genieten van de zon.

Bij kinderopvangorganisatie Partou weten ze heel goed hoe ze kinderen kunnen beschermen tegen de zon: smeren, kleren, weren. Smeren doen ze bij Partou met het smeerconcept van CareLyn. Wil je weten hoe de kinderen zich insmeren en welke rol de pedagogisch medewerker...

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl

Hygiëne is vandaag de dag één van de belangrijkste aandachtspunten. Door het gebruiksgemak van de zonnebrandcrème dispenser draagt CareLyn bij aan een betere hygiëne in de samenleving.

De plastic tubes zonnebrand die gebruikt worden door verschillende mensen en daardoor onhygiënisch zijn, zijn verleden tijd. We dringen op deze manier ook de hoeveelheid plastic terug.

De zonnebrandcrème dispenser is eenvoudig op te hangen, zichtbaar voor iedereen en met een simpele tap aan de hendel ben je voorzien van zonnebrandcrème. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen.

Wat kost een CareLyn zonnebrandcrème dispenser?

CareLyn zonnebrandcrème dispenser                           € 19,95
CareLyn 1-liter flacon SPF30 zonnebrandcrème          € 49,95
Smeerbox                                                                            € 75,00
100ml navulflesje - ongevuld                                          €   2,50
100ml navulflesje - gevuld                                               €   4,95

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten (bestel je voor meer dan € 100,- is verzending gratis!).

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op via:
info@carelyn.nl of 073-6277740

Dispenser

Navulflesje 30ml

Navulflesje - 100ml

Navulcontainer 1 liter

Navulcontainer SPF30 zonnebrandcrème

Smeerbox