1. Home
  2. Nieuws
  3. Kanteel leert kinderen smeren

Kanteel leert kinderen smeren

 10 september 2020 –  Op ruim 40 locaties van Kanteel leren de kinderen smeren. Sinds afgelopen zomer hangen daar namelijk de zonnebrandcrème dispensers van CareLyn. Natuurlijk werden de kinderen al goed ingesmeerd, maar de unieke dispenser biedt o.a. een goede oplossing voor de losse tubes en flesjes. Lekker hygiënisch en praktisch dus!

Gezamenlijke missie

1 op de 5 Nederlanders krijgt huidkanker en dit gaat zelfs naar 1 op de 4 ! Als je dan bedenkt dat huidschade in de jonge jaren wordt opgelopen was het voor Kanteel heel simpel. De kinderen moeten leren zichzelf in te smeren, zodat het net zo gewoon wordt als handen wassen en water drinken. En om ook op de onverwachte zonmomenten zonnebrandcrème ter beschikking te hebben, heeft Kanteel ervoor gekozen om de dispensers op diverse plekken op te hangen. Zo wordt het “leren smeren” erg gemakkelijk gemaakt!

Gemak en hygiëne

Het gemak van de zonnebrandcrème dispenser is groot. Een tap is voldoende crème voor armen en gezicht. De dispenser is daarnaast ook hygiënisch omdat je de crème direct op je hand krijgt. Zeker niet onbelangrijk in Corona tijd. Geen gedoe meer met losse tubes of flesjes die van hand tot hand gaan bij de pedagogisch medewerkers.

Hoe meer we smeren, hoe meer we doneren

Naast het feit dat Kanteel zich op een positieve manier profileert door het aanbieden van de hygiënische zonnebrandcrème dispensers, doneert Kanteel ook automatisch aan het goede doel. Want bij elke verkochte liter zonnebrandcrème doneert CareLyn een vergoeding aan haar samenwerkingspartners als KWF, Rode Kruis en Huidfonds. Kanteel draagt hierdoor indirect bij aan o.a. wetenschappelijk kankeronderzoek.

Vergroten van zonbewustzijn

De samenwerking heeft een succesvolle start, waardoor de kinderen veilig buiten kunnen spelen zonder zorgen. We blijven met elkaar onze ambitie waarmaken: het zonbewustzijn vergroten. Zowel bij de kinderen, als bij de ouders, als bij de pedagogisch medewerkers!

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Volop smeren tijdens Defqon festival

Wist je dat CareLyn onlangs aanwezig was op het legendarische dancefestival Defqon.1 in Walibi Holland, Biddinghuizen? Onze missie was duidelijk: de ruim 100.000 festivalgangers veilig laten genieten van de zonnestralen. 🌞 De bezoekers waren blij verrast dat het...

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Limburg heeft een geweldige mijlpaal bereikt in het bevorderen van zonveiligheid bij kinderen dankzij de succesvolle zonnebrandactie op initiatief van VieCuri. Deze opvallende campagne heeft niet alleen lokale steun gekregen, maar heeft ook de aandacht getrokken van...

Partou maakt leuke video over veilig genieten van de zon.

Bij kinderopvangorganisatie Partou weten ze heel goed hoe ze kinderen kunnen beschermen tegen de zon: smeren, kleren, weren. Smeren doen ze bij Partou met het smeerconcept van CareLyn. Wil je weten hoe de kinderen zich insmeren en welke rol de pedagogisch medewerker...

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl

Hygiëne is vandaag de dag één van de belangrijkste aandachtspunten. Door het gebruiksgemak van de zonnebrandcrème dispenser draagt CareLyn bij aan een betere hygiëne in de samenleving.

De plastic tubes zonnebrand die gebruikt worden door verschillende mensen en daardoor onhygiënisch zijn, zijn verleden tijd. We dringen op deze manier ook de hoeveelheid plastic terug.

De zonnebrandcrème dispenser is eenvoudig op te hangen, zichtbaar voor iedereen en met een simpele tap aan de hendel ben je voorzien van zonnebrandcrème. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen.

Wat kost een CareLyn zonnebrandcrème dispenser?

CareLyn zonnebrandcrème dispenser                           € 19,95
CareLyn 1-liter flacon SPF30 zonnebrandcrème          € 49,95
Smeerbox                                                                            € 75,00
100ml navulflesje - ongevuld                                          €   2,50
100ml navulflesje - gevuld                                               €   4,95

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten (bestel je voor meer dan € 100,- is verzending gratis!).

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op via:
info@carelyn.nl of 073-6277740

Dispenser

Navulflesje 30ml

Navulflesje - 100ml

Navulcontainer 1 liter

Navulcontainer SPF30 zonnebrandcrème

Smeerbox