1. Home
  2. Nieuws
  3. Junis, samenwerken aan de wereld van morgen

Junis, samenwerken aan de wereld van morgen

16 april 2021 – Bij Junis krijgen de kinderen ruimte én structuur om zich te ontwikkelen. In zo’n veilig omgeving voelen de kinderen zich uitgenodigd om zelf te ervaren, te bewegen en te onderzoeken. Het concept ‘leren smeren’ past dan ook helemaal in dit beeld. De kinderen kunnen bij Junis vanaf dit voorjaar leren smeren met de CareLyn zonnebrandcrème dispensers met SPF30 zonnebrandcrème.

Samenwerken aan de wereld van morgen

Goede kinderopvang levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving als geheel. Het draait bij Junis dan ook om samen leven en samen leren, natuurlijk op een veilige en verantwoorde manier! De bewustwording bij kinderen van het goed smeren en het verantwoord kunnen spelen in de zon vindt men dan ook bij Junis erg belangrijk.

De naam Junis

Junis klinkt als Juno, de Romeinse godin van het leven en het licht. En ook als juni, de maand van de zon. Voor Junis zijn het klanken van groei en ontwikkeling, van vrolijke levenslust en vernieuwing. De vrolijke zonnebrandcrème dispensers worden dan ook doorgevoerd over de gehele organsiatie.

“Goede kinderopvang levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving als geheel. Bij Junis Kinderopvang werken we iedere dag aan de toekomst van onze kinderen. De producten van CareLyn passen hier goed bij. Met de zonnebrandcrème en dispensers leren we de kinderen op jonge leeftijd dat bescherming tegen de zon belangrijk is. Zo creëren we een goede basis voor een leven lang verantwoord zonnen.

 

Met de donaties van CareLyn dragen we daarnaast met elke gekochte liter bij aan kankeronderzoek van het KWF. En de dispensers zijn niet alleen hygiënisch en handig in gebruik, ze zorgen ook voor een vermindering van plastic afval. Op die manier werken we samen aan de wereld van morgen”

 

Kim Burger, Senior Inkoopadviseur, Junis Kinderopvang

Smeerconcept

Onderdeel van de CareLyn zonnebrandcrème dispenser is ook het smeerconcept, bestaande uit diverse communicatiematerialen die het smeren leuk maakt. Het smeren moet net zo gewoon worden als handen wassen of water drinken. Alleen dan kan de bewustwording onder de kinderen groeien en streven we samen naar een huidkankervrije generatie.

Wie smeert, doneert

Voor elke verkochte liter zonnebrandcrème doneert CareLyn een financiële bijdrage aan KWF Kankerbestrijding. Junis steunt dit initiatief en draagt hiermee dan ook indirect bij aan kankeronderzoek.

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Volop smeren tijdens Mysteryland evenement

Wat een feest was het driedaagse festival Mysteryland. De 27e editie van het elektronische dancemuziek evenement werd bezocht door 133.000 bezoekers. Van techno tot hip hop van house tot trance. Met meer dan 20 stages was er voor iedereen wat wils. Overal op het...

Partou maakt leuke video over veilig genieten van de zon.

Bij kinderopvangorganisatie Partou weten ze heel goed hoe ze kinderen kunnen beschermen tegen de zon: smeren, kleren, weren. Smeren doen ze bij Partou met het smeerconcept van CareLyn. Wil je weten hoe de kinderen zich insmeren en welke rol de pedagogisch medewerker...

CareLyn aanwezig bij Canalpride in Amsterdam

CareLyn aanwezig bij Canalpride in Amsterdam

Na twee jaar kon de Canalpride weer plaatsvinden. 80 boten deden mee aan dit mooie evenement. Honderdduizenden toeschouwers zagen de kleurrijke optocht van boten door de Prinsengracht. Voor de 25e keer vond de Canalpride plaats. Het doel van de Pride, rechten voor de...

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl

Hygiëne is vandaag de dag één van de belangrijkste aandachtspunten. Door het gebruiksgemak van de zonnebrandcrème dispenser draagt CareLyn bij aan een betere hygiëne in de samenleving.

De plastic tubes zonnebrand die gebruikt worden door verschillende mensen en daardoor onhygiënisch zijn, zijn verleden tijd. We dringen op deze manier ook de hoeveelheid plastic terug.

De zonnebrandcrème dispenser is eenvoudig op te hangen, zichtbaar voor iedereen en met een simpele tap aan de hendel ben je voorzien van zonnebrandcrème. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen.

Wat kost een CareLyn zonnebrandcrème dispenser?

CareLyn zonnebrandcrème dispenser                           € 19,95
CareLyn 1-liter flacon SPF30 zonnebrandcrème          € 49,95
Smeerbox                                                                            € 75,00
100ml navulflesje - ongevuld                                          €   2,50
100ml navulflesje - gevuld                                               €   4,95

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten (bestel je voor meer dan € 100,- is verzending gratis!).

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op via:
info@carelyn.nl of 073-6277740

Dispenser

Navulflesje 30ml

Navulflesje - 100ml

Navulcontainer 1 liter

Navulcontainer SPF30 zonnebrandcrème

Smeerbox