1. Home
  2. Nieuws
  3. Junis, samenwerken aan de wereld van morgen

Junis, samenwerken aan de wereld van morgen

16 april 2021 – Bij Junis krijgen de kinderen ruimte én structuur om zich te ontwikkelen. In zo’n veilig omgeving voelen de kinderen zich uitgenodigd om zelf te ervaren, te bewegen en te onderzoeken. Het concept ‘leren smeren’ past dan ook helemaal in dit beeld. De kinderen kunnen bij Junis vanaf dit voorjaar leren smeren met de CareLyn zonnebrandcrème dispensers met SPF30 zonnebrandcrème.

Samenwerken aan de wereld van morgen

Goede kinderopvang levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving als geheel. Het draait bij Junis dan ook om samen leven en samen leren, natuurlijk op een veilige en verantwoorde manier! De bewustwording bij kinderen van het goed smeren en het verantwoord kunnen spelen in de zon vindt men dan ook bij Junis erg belangrijk.

De naam Junis

Junis klinkt als Juno, de Romeinse godin van het leven en het licht. En ook als juni, de maand van de zon. Voor Junis zijn het klanken van groei en ontwikkeling, van vrolijke levenslust en vernieuwing. De vrolijke zonnebrandcrème dispensers worden dan ook doorgevoerd over de gehele organsiatie.

“Goede kinderopvang levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving als geheel. Bij Junis Kinderopvang werken we iedere dag aan de toekomst van onze kinderen. De producten van CareLyn passen hier goed bij. Met de zonnebrandcrème en dispensers leren we de kinderen op jonge leeftijd dat bescherming tegen de zon belangrijk is. Zo creëren we een goede basis voor een leven lang verantwoord zonnen.

 

Met de donaties van CareLyn dragen we daarnaast met elke gekochte liter bij aan kankeronderzoek van het KWF. En de dispensers zijn niet alleen hygiënisch en handig in gebruik, ze zorgen ook voor een vermindering van plastic afval. Op die manier werken we samen aan de wereld van morgen”

 

Kim Burger, Senior Inkoopadviseur, Junis Kinderopvang

Smeerconcept

Onderdeel van de CareLyn zonnebrandcrème dispenser is ook het smeerconcept, bestaande uit diverse communicatiematerialen die het smeren leuk maakt. Het smeren moet net zo gewoon worden als handen wassen of water drinken. Alleen dan kan de bewustwording onder de kinderen groeien en streven we samen naar een huidkankervrije generatie.

Wie smeert, doneert

Voor elke verkochte liter zonnebrandcrème doneert CareLyn een financiële bijdrage aan KWF Kankerbestrijding. Junis steunt dit initiatief en draagt hiermee dan ook indirect bij aan kankeronderzoek.

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Volop smeren tijdens Defqon festival

Wist je dat CareLyn onlangs aanwezig was op het legendarische dancefestival Defqon.1 in Walibi Holland, Biddinghuizen? Onze missie was duidelijk: de ruim 100.000 festivalgangers veilig laten genieten van de zonnestralen. 🌞 De bezoekers waren blij verrast dat het...

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Limburg heeft een geweldige mijlpaal bereikt in het bevorderen van zonveiligheid bij kinderen dankzij de succesvolle zonnebrandactie op initiatief van VieCuri. Deze opvallende campagne heeft niet alleen lokale steun gekregen, maar heeft ook de aandacht getrokken van...

Partou maakt leuke video over veilig genieten van de zon.

Bij kinderopvangorganisatie Partou weten ze heel goed hoe ze kinderen kunnen beschermen tegen de zon: smeren, kleren, weren. Smeren doen ze bij Partou met het smeerconcept van CareLyn. Wil je weten hoe de kinderen zich insmeren en welke rol de pedagogisch medewerker...

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl

Hygiëne is vandaag de dag één van de belangrijkste aandachtspunten. Door het gebruiksgemak van de zonnebrandcrème dispenser draagt CareLyn bij aan een betere hygiëne in de samenleving.

De plastic tubes zonnebrand die gebruikt worden door verschillende mensen en daardoor onhygiënisch zijn, zijn verleden tijd. We dringen op deze manier ook de hoeveelheid plastic terug.

De zonnebrandcrème dispenser is eenvoudig op te hangen, zichtbaar voor iedereen en met een simpele tap aan de hendel ben je voorzien van zonnebrandcrème. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen.

Wat kost een CareLyn zonnebrandcrème dispenser?

CareLyn zonnebrandcrème dispenser                           € 19,95
CareLyn 1-liter flacon SPF30 zonnebrandcrème          € 49,95
Smeerbox                                                                            € 75,00
100ml navulflesje - ongevuld                                          €   2,50
100ml navulflesje - gevuld                                               €   4,95

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten (bestel je voor meer dan € 100,- is verzending gratis!).

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op via:
info@carelyn.nl of 073-6277740

Dispenser

Navulflesje 30ml

Navulflesje - 100ml

Navulcontainer 1 liter

Navulcontainer SPF30 zonnebrandcrème

Smeerbox