1. Home
  2. Nieuws
  3. Gratis Zonnebrandcrème bij 70 pannenkoekenrestaurants

Gratis Zonnebrandcrème bij 70 pannenkoekenrestaurants

9 juli 2021 – Ambachtelijke pannenkoeken eten in een mooie omgeving, op het terras in de zon. Dat is toch een heerlijk zomers gevoel! Dat kan vanaf nu ook zonveilig, met gratis zonnebrandcrème uit de CareLyn dispenser. Aangeboden door Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants aan hun 70 aangesloten pannenkoekrestaurants.

Zonnebrandcrème dispenser CareLyn bij pannenkoekenrestaurants

Kinderen leren smeren

We zijn er heel blij mee dat nu nóg meer kinderen leren smeren. De associatie die wij hebben bij een bezoek aan een ambachtelijk pannenkoekenrestaurant is genieten van het leven. Als in deze positieve omgeving kinderen gewend raken aan insmeren met zonnebrandcrème is dat een grote stap vooruit in onze missie: kinderen leren smeren.

Gastvrijheid

Gastvrijheid en horeca gaan hand in hand. De Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants gaat echter een stap verder. Met het beschikbaar stellen van zonnebrandcrème voor al haar gasten laten ze dit duidelijk zien in de praktijk. Hein Verhoeven, bestuurslid van de Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants vertelt:

“Zonbewustzijn is belangrijk. Maar als onze gasten lekker een pannenkoek komen eten op het terras, dan staan ze er vaak niet bij stil hoe snel ze kunnen verbranden en wat het schadelijke effect van onbeschermd zonnen kan zijn. “Door zonnebrand gratis aan te bieden, brengen we dat extra onder de aandacht van onze gasten.” 

 

Hein Verhoeven, bestuurslid van de VEP.

Bezoek één van de aangesloten pannenkoekenrestaurants

Zonveilig genieten van een heerlijke pannenkoek op het terras deze zomer? Bezoek dan deze website voor alle adressen in heel Nederland.

 

Wie smeert, doneert

Onder het motto “wie smeert, doneert” schenken wij voor elke liter verkochte zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan KWF Kankerbestrijding, bestemd voor (huid)kankeronderzoek.

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Volop smeren tijdens Mysteryland evenement

Wat een feest was het driedaagse festival Mysteryland. De 27e editie van het elektronische dancemuziek evenement werd bezocht door 133.000 bezoekers. Van techno tot hip hop van house tot trance. Met meer dan 20 stages was er voor iedereen wat wils. Overal op het...

Partou maakt leuke video over veilig genieten van de zon.

Bij kinderopvangorganisatie Partou weten ze heel goed hoe ze kinderen kunnen beschermen tegen de zon: smeren, kleren, weren. Smeren doen ze bij Partou met het smeerconcept van CareLyn. Wil je weten hoe de kinderen zich insmeren en welke rol de pedagogisch medewerker...

CareLyn aanwezig bij Canalpride in Amsterdam

CareLyn aanwezig bij Canalpride in Amsterdam

Na twee jaar kon de Canalpride weer plaatsvinden. 80 boten deden mee aan dit mooie evenement. Honderdduizenden toeschouwers zagen de kleurrijke optocht van boten door de Prinsengracht. Voor de 25e keer vond de Canalpride plaats. Het doel van de Pride, rechten voor de...

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl

Hygiëne is vandaag de dag één van de belangrijkste aandachtspunten. Door het gebruiksgemak van de zonnebrandcrème dispenser draagt CareLyn bij aan een betere hygiëne in de samenleving.

De plastic tubes zonnebrand die gebruikt worden door verschillende mensen en daardoor onhygiënisch zijn, zijn verleden tijd. We dringen op deze manier ook de hoeveelheid plastic terug.

De zonnebrandcrème dispenser is eenvoudig op te hangen, zichtbaar voor iedereen en met een simpele tap aan de hendel ben je voorzien van zonnebrandcrème. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen.

Wat kost een CareLyn zonnebrandcrème dispenser?

CareLyn zonnebrandcrème dispenser                           € 19,95
CareLyn 1-liter flacon SPF30 zonnebrandcrème          € 49,95
Smeerbox                                                                            € 75,00
100ml navulflesje - ongevuld                                          €   2,50
100ml navulflesje - gevuld                                               €   4,95

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten (bestel je voor meer dan € 100,- is verzending gratis!).

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op via:
info@carelyn.nl of 073-6277740

Dispenser

Navulflesje 30ml

Navulflesje - 100ml

Navulcontainer 1 liter

Navulcontainer SPF30 zonnebrandcrème

Smeerbox