Gratis Zonnebrandcrème bij 70 pannenkoekenrestaurants

9 juli 2021 – Ambachtelijke pannenkoeken eten in een mooie omgeving, op het terras in de zon. Dat is toch een heerlijk zomers gevoel! Dat kan vanaf nu ook zonveilig, met gratis zonnebrandcrème uit de CareLyn dispenser. Aangeboden door Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants aan hun 70 aangesloten pannenkoekrestaurants.

Zonnebrandcrème dispenser CareLyn bij pannenkoekenrestaurants

Kinderen leren smeren

We zijn er heel blij mee dat nu nóg meer kinderen leren smeren. De associatie die wij hebben bij een bezoek aan een ambachtelijk pannenkoekenrestaurant is genieten van het leven. Als in deze positieve omgeving kinderen gewend raken aan insmeren met zonnebrandcrème is dat een grote stap vooruit in onze missie: kinderen leren smeren.

Gastvrijheid

Gastvrijheid en horeca gaan hand in hand. De Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants gaat echter een stap verder. Met het beschikbaar stellen van zonnebrandcrème voor al haar gasten laten ze dit duidelijk zien in de praktijk. Hein Verhoeven, bestuurslid van de Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants vertelt:

“Zonbewustzijn is belangrijk. Maar als onze gasten lekker een pannenkoek komen eten op het terras, dan staan ze er vaak niet bij stil hoe snel ze kunnen verbranden en wat het schadelijke effect van onbeschermd zonnen kan zijn. “Door zonnebrand gratis aan te bieden, brengen we dat extra onder de aandacht van onze gasten.” 

 

Hein Verhoeven, bestuurslid van de VEP.

Bezoek één van de aangesloten pannenkoekenrestaurants

Zonveilig genieten van een heerlijke pannenkoek op het terras deze zomer? Bezoek dan deze website voor alle adressen in heel Nederland.

 

Wie smeert, doneert

Onder het motto “wie smeert, doneert” schenken wij voor elke liter verkochte zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan KWF Kankerbestrijding, bestemd voor (huid)kankeronderzoek.

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Ook CareLyn tekent het zonvenant met het Huidfonds

Ook CareLyn tekent het zonvenant met het Huidfonds

Het concept van CareLyn: “Kinderen leren Smeren” met daarbij als doel: Huidkanker in de toekomst verminderen, sluit naadloos aan op de missie van het Huidfonds: “Kinderen van nu beschermen tegen huidkanker later”.  CareLyn is dan ook trots te kunnen zeggen dat wij...

Volop smeren tijdens Defqon festival

Wist je dat CareLyn onlangs aanwezig was op het legendarische dancefestival Defqon.1 in Walibi Holland, Biddinghuizen? Onze missie was duidelijk: de ruim 100.000 festivalgangers veilig laten genieten van de zonnestralen. 🌞 De bezoekers waren blij verrast dat het...

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Limburg heeft een geweldige mijlpaal bereikt in het bevorderen van zonveiligheid bij kinderen dankzij de succesvolle zonnebrandactie op initiatief van VieCuri. Deze opvallende campagne heeft niet alleen lokale steun gekregen, maar heeft ook de aandacht getrokken van...

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn: