1. Home
  2. Nieuws
  3. CareLyn gaat samenwerking aan met het Huidfonds

CareLyn gaat samenwerking aan met het Huidfonds

03 maart 2020 – CareLyn en Huidfonds hebben elkaar gevonden om samen nog meer aandacht te besteden aan een gezonde huid!
Het Huidfonds is een goededoelenorganisatie dat zich onder meer inzet voor het voorkomen van huidkanker. Door het aangaan van deze samenwerking wil CareLyn bijdragen aan de doelstelling van het Huidfonds om huidaandoeningen te voorkomen om een stuk dichterbij een huidkankervrije generatie te komen.

Preventie van huidkanker 

René van der Kolk, algemeen directeur van CareLyn: ‘We zijn ontzettend trots op deze samenwerking met het Huidfonds. Onze missies sluiten perfect op elkaar aan. Beide organisaties richten zich op preventie van huidaandoeningen, immers een gezonde huid is van levensbelang. CareLyn richt zich voornamelijk op het voorkomen van huidkanker om te beginnen bij kinderen. Kinderen leren smeren, dat is het thema van CareLyn met als doel; in de toekomst huidkanker terugdringen. Maar liefst 1 op de 5 Nederlanders krijgt huidkanker, dit is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Regelmatig insmeren met een goede zonnebrandcrème verkleint de kans op huidkanker, beschermt je huid tegen verbranding en gaat huidveroudering tegen. Of je nu sport, speelt, werkt of geniet: smeren hoort erbij! Door het smeren met een zonnebrandcrème dispenser makkelijk, hygiënisch en toegankelijk te maken, stimuleren we dat er vaker gesmeerd wordt.

Bescherming van de huid

Directeur-bestuurder van het Huidfonds, Jantine van ‘t Klooster: ‘Onze missie is om bij iedereen de liefde voor de huid te laten ontstaan. Je huid is immers het grootste orgaan van je lichaam. Een huidaandoening die extra aandacht verdient is huidkanker. Huidkanker kan ontstaan door een overmatige blootstelling aan ultraviolette (UV-) straling. Met goede voorlichting en maatregelen (zoals je huid insmeren, UV werende kleding dragen en uit de zon blijven) zijn bepaalde vormen van huidkanker te voorkomen. De samenwerking met CareLyn is een goede uitwerking van ons gezamenlijk doel op het gebied van huidkanker: we streven naar een huidkankervrije generatie!’

Wie smeert, doneert!

Van elke liter zonnebrandcrème van CareLyn die gesmeerd wordt ontvangt het Huidfonds een financiële vergoeding. Zo draagt smeren met CareLyn bij aan onderzoek, voorlichting over huidaandoeningen en verbeteren van de zorg voor mensen met huidkanker of een andere huidaandoening. 

Kinderen leren smeren

Zowel CareLyn als het Huidfonds zijn actief binnen de wereld van de kinderopvang. Juist kinderen moeten leren hun huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Tijdens de Zonnetjesweek (georganiseerd door het Huidfonds van 25-29 mei 2020) wordt hier op een leuke manier extra aandacht aan gegeven. Kijk voor meer informatie op: www.zonnetjesweek.nl.

Deel dit bericht

Meer nieuwsberichten

Volop smeren tijdens Defqon festival

Wist je dat CareLyn onlangs aanwezig was op het legendarische dancefestival Defqon.1 in Walibi Holland, Biddinghuizen? Onze missie was duidelijk: de ruim 100.000 festivalgangers veilig laten genieten van de zonnestralen. 🌞 De bezoekers waren blij verrast dat het...

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Smeren kun je leren: een groot succes in Limburg!

Limburg heeft een geweldige mijlpaal bereikt in het bevorderen van zonveiligheid bij kinderen dankzij de succesvolle zonnebrandactie op initiatief van VieCuri. Deze opvallende campagne heeft niet alleen lokale steun gekregen, maar heeft ook de aandacht getrokken van...

Partou maakt leuke video over veilig genieten van de zon.

Bij kinderopvangorganisatie Partou weten ze heel goed hoe ze kinderen kunnen beschermen tegen de zon: smeren, kleren, weren. Smeren doen ze bij Partou met het smeerconcept van CareLyn. Wil je weten hoe de kinderen zich insmeren en welke rol de pedagogisch medewerker...

CareLyn doneert voor iedere verkochte liter zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel.

Volg Carelyn:
Nederland gaat veilig de zon in met CareLyn!

Inhoudelijke bron KWF Kankerbestrijding / www.kwf.nl

Hygiëne is vandaag de dag één van de belangrijkste aandachtspunten. Door het gebruiksgemak van de zonnebrandcrème dispenser draagt CareLyn bij aan een betere hygiëne in de samenleving.

De plastic tubes zonnebrand die gebruikt worden door verschillende mensen en daardoor onhygiënisch zijn, zijn verleden tijd. We dringen op deze manier ook de hoeveelheid plastic terug.

De zonnebrandcrème dispenser is eenvoudig op te hangen, zichtbaar voor iedereen en met een simpele tap aan de hendel ben je voorzien van zonnebrandcrème. Zo wordt smeren net zo vanzelfsprekend als handen wassen.

Wat kost een CareLyn zonnebrandcrème dispenser?

CareLyn zonnebrandcrème dispenser                           € 19,95
CareLyn 1-liter flacon SPF30 zonnebrandcrème          € 49,95
Smeerbox                                                                            € 75,00
100ml navulflesje - ongevuld                                          €   2,50
100ml navulflesje - gevuld                                               €   4,95

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten (bestel je voor meer dan € 100,- is verzending gratis!).

Wilt u meer informatie, of een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op via:
info@carelyn.nl of 073-6277740

Dispenser

Navulflesje 30ml

Navulflesje - 100ml

Navulcontainer 1 liter

Navulcontainer SPF30 zonnebrandcrème

Smeerbox